La Clé des Bois in de pers

La Clé des Bois te zien op tv

nimble_asset_Le-point-Aout-2010

Le Point

Où dormir.

La Clé des bois. Peter en Marie openden dit pension aan de poorten van Bourg-d’Oisans. De gerechten van Peter, voormalig chef-kok (bosbessenvlees met gegratineerde zoete aardappel) worden geproefd in de gewelfde ruimte van de boerderij. 2 suites en 3 slaapkamers, vanaf 69 E dubbel met ontbijt. Grote gratis jacuzzi. 16, Chemin des Effonds, Le Bourg-d’Oisans (Isère). 04.76.11.08.00, www.lacledesbois.com.

nimble_asset_Region-doisans

Région Oisans

Gîte ou couvert?

La Clé des Bois : 5 charmante kamers geopend in 2009 in een boerderij in de vallei van de oisans, in het bezit van Marie en Peter. hij is in de keuken – hij is een alumnus van de Brugge Hotel School – en beheert de decoratie en de kamers (16 chemin des effonds) Bourg-d’oisans 00-33-4 / 76.11.08.00 – sauna en Jacuzzi Overnachting in dubbele bezetting van 69 € tot 109 € table d’hôtes: 25 € / pers)

nimble_asset_la-voix-du-nord

La voix du Nord

Où manger, où dormir.

La Clé des bois,bed and breakfast (3 aren) in Bourg d’Oisans in het hart van de vallei. Drie slaapkamers en twee suites mooi ingericht. De tafel wordt gehouden door Peter, chef-kok. Jaccuzi, sauna en optionele massages. Speciale aanbiedingen winter halfpension, 750 € voor twee. Table d’hôtes voor 26 € ’s avonds.
www.lacledesbois.com

nimble_asset_telegramme

Le télégramme – Brest

Se loger

Bed & Breakfast “La Cle des bois”, in een boerderij volledig gerenoveerd in de Bourg d’Oisans Peter de Groote, chef, laat u zijn goede gerechten en Marie ontdekken, biedt modellering en reflexologie plantar
Jacuzzi en sauna zijn buiten beschikbaar

nimble_asset_maxi

Maxi

Où séjourner.

Gîte La Clé des bois : chambre 1 personne + petit déjeuner : 49 €. Tél.. 04 76 11 08 00 www. lacledesbois.com.

nimble_asset_rhone-alpes

Rhone Alpes Tourisme

Charmante boerderij met het label Gites de France 3 aren en gelegen in het massief van Oisans, La Clé des Bois opent zijn deuren en biedt u een verblijf in een van de vijf kamers en suites van charme. Verwelkomd door uw gastheren Peter en Marie, zult u voor een weekend voor twee personen genieten van wellnessbehandelingen, een sauna en een buitenjacuzzi voor slechts 259 €. Een traktatie!